Distribuim moda outlet in toata lumea

 1. Achizitionarea produselor de la MegaStock  se poate face prin intermediul site-ului www.stockoutletbrand.com iar comanda finala se face prin telefon sau e-mail.
 1. Proprietarul site-ului www.stockoutletbrand.com este MegaStock reprezentand compania Sc Dankouz Srl.
 1. Toate preturile din MegaStock se prezinta net si nu includ taxele – TVA. Compania isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor oferite, introducerea de noi produse , efectuarea si anularea promotiilor de pe site fara a anunta in prealabil clientul .
 1. In momentul in care plasati o comanda , aceasta reprezinta acceptarea de catre dvs. a prevederilor prezentului contract .
 1. Categoriile de produse explicate :
 • 1st Grade (Calitatea A)– Mix produse noi sau ca si noi in stare perfecta de prezentare. Acestea pot contine produse din retur de magazine ,exces de stoc ,comenzi anulate ,lichidari stoc sfarsit de sezon/colectie sau mix din fiecare. Produsele pot fi cu sau fara  etichete exterioara sau interioara  .
 • 2nd Grade (Calitatea A/B) -Mix produse din retururi de magazine sau client .Produsele din acest mix pot fi noi , dar oricum pot prezenta mici defecte ca si pete ,fermoare si nasturi  rupte/lipsa,descusaturi .Unele produse pot fi retururi din magazine online a difertitelor marci  si returnate de catre client prin urmare o proportie mica din  produse pot fi purtate sau spalate . Produsele pot fi cu sau fara  etichete exterioara sau interioara .

Produsele vandute de noi nu sunt acoperite de garantie. Bunurile outlet ca si definitie înseamna marfuri dintr-o piata secundara care a fost retrase din vanzarile normale, iar pretul lor (mult mai mic decat pretul producatorului) compenseaza pierderea garantiei. Nu garantam prezenta etichetelor pentru toate produsele noastre, de asemenea unele articole pot avea inca tag-urile de alarma atasate. Fotografiile afisate sunt cu caracter informative , datorita cantitatilor mari de produse pe stoc nu putem oferi fotografii per produs individual . Numarul maxim de articole deteriorate la prima calitate/grad nu trebuie sa depaseasca 5% din numarul total.

 1. Produsele care nu mai sunt in stoc vor fi eliminate din comanda iar Clientul va fi anuntat de acest fapt inaintea finalizarii comenzii .
 2. Modalitati de plata

Facturile emise catre pesoane juridice Romane se pot plati numai in RON.

Facturile emise catre persoane juridice straine se platesc in EURO

Plata se poate face:

Ramburs ,chitanta cont colector se emite de catre firma de curierat.

Prin viramet bancar, in acest caz efectuati plata pe baza unei proforme sau facturi iar livrarea se va face doar dupa ce plata se poate vedea in contul nostru bancar . Comisioanele si alte costuri aferente utilizării unui anumit mijloc de plată va apartin.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

 1. Livrarea

Comenzile confirmate pana la ora 13.00  ajung la destinatar in urmatoarea  zi lucratoare.

Livrarea se poate face la punctul nostru de lucru din Cluj-Napoca, Calea Baciului 179B   prin intermediul firmei de curierat rapid  GLS sau , in cazul unei cantitati mai mari de marfa , prin intermediul firmei de transport Pallex care livreaza marfa paletata .

Ne rezervam dreptul de a intarzia/refuza o livrare in cazul in care ati optat pentru plata prin viramnet bancar,  insa suma virata nu este evidentiata in conturile noastre pana la termenul limita stabilit pentru vanzare.

Pentru livrarea prin curier rapid, tariful se calculeaza in raport cu fiecare cutie si greutatea ei.

 1. RETUR

MegaStock nu ofera posibilitatea de retur.

Se pot schimba produsele dintr-o comanda doar  daca primiti un produs total diferit fara de de cel comandat.De exemplu : se comanda o anumita marca si primiti o marca total diferita.

Pentru produsele mix nu pot fi invocate diferente de model fata de pozele prezentate deoarece pozele prezentate sunt doar orientative. Se poate intimpla ca doar cateva dintre modelele prezentate in poze sa se regaseasca efectiv printre produsele primite de dumneavoastra.

Marfurile trebuie verificate pana cel tarziu la sfarsitul zilei in care s-au livrat de catre curier .

Nu se accepta reclamatii mai tarziu de o zi de la data livrari bunurilor.

Contravaloarea produsului returnat îți va fi rambursată în cel mult 14 zile lucrătoare de la primirea returului in depozitul SC DANKOUZ SRL .

Reclamatiile pot fi anuntate telefonic dar este absolut necesar a fi trimise si inscris prin e-mail la contact@stockoutletbrand.com

 1. Securitatea datelor si comunicarile comerciale

Datele  colectate vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite  eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. numai cu acordul prealabil al utilizatorului site-ului.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

MegaStock  nu promoveaza SPAM-ul. Orice client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia. Comunicarile realizate de catre MegaStock  prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

 1. Frauda

Orice incercare de a accesa datele  clientilor , de a modifica continutul site-ului www.outletstock.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.stockoutletbrand.com , va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane in vigoare de catre autoritatile competente.

 1. Limitare de responsabilitate

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

 1. Forta majora

MegaStock  isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de MegaStock care includ: incendii, explozii, inundatii, conditii meteorologice extreme, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 1. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti  si outletstock.ro va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane din judetul Cluj.

 1. Dispozitii finale

MegaStock isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale prevederilor semnalate, precum si orice modificari asupra site-ului www.stockoutletbrand.com, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.