Distribuim moda outlet in toata lumea

Cum pot face o comanda ?

Site-ul nostru nu este un magazin online .Asadar nu vei putea face comenzi online. Daca doresti sa comanzi anumite produse de pe site-ul nostru , te rugam contacteaza-ne telefonic ,prin email sau prin formularul de comanda. O persoana din  echipa noastra de vanzari va prelua comanda ta si te va ajuta cu toate detaliile referitoare la aceasta.

Pot sa va vizitez depozitul si sa cumpar personal ?

Sunteti bineveniti sa ne vizitati in orarul 08.30 – 16.00 .Pe aceasta cale vei putea vedea produsele personal inainte de achizitionare.Va rugam sa  ne sunati sau sa ne scrieti pe email pentru a va face o programare inainte de a ne vizita .

Aveti o comanda minima ?

Pentru Romania si tariile din EU nu exista comanda minima .Pentru tariile din afara EU comanda minima este de 3000 – 5000 eur .

Ce forme de plata acceptati ?

Numerar pana in 5000 Ron sau transfer bancar. Pro-forma sau factura se va emite in RON.

Cum ramane cu TVA-ul ?

Preturile afisate  pe site nu contin TVA. In momentul facturarii catre o firma din Romania se va adauga TVA 19% conform legii.

Livrarea

Transportul marfurilor in Romania se face in 24-48 h dupa plata integral a facturii. Coletele mici pana in 30 kg (aprox 100 buc ) se face prin firma de curierat GLS. Pretul per colet este de aproximativ 28 Ron +Tva pana in 20 kg .

Pentru livrari mai mari ,peste 6 cutii (400-500 buc ) transportul se face pe palet cu firma de curierat Pallex iar costul este de 220-300 Ron depinzand de localitatea spre care se trimite.

Pretul transportului oferit mai sus este orientativ, acesta difera de la o localitate la alta. Contravaloarea transportului este acoperit de catre client si este stipulat pe factura– separat  de produsele comandate .