Distribuim moda outlet in toata lumea

Cum pot face o comanda ?

Site-ul nostru nu este un magazin online .Asadar nu vei putea face comenzi online.Daca doresti sa comanzi anumite produse de pe site-ul nostru , te rugam contacteaza-ne telefonic ,prin email sau prin formularul de comanda.O persoana din  echipa noastra de vanzari va prelua comanda ta si te va ajuta cu toate detaliile referitoare la aceasta.

Pot sa va vizitez depozitul si sa cumpar personal ?

Sunteti bineveniti sa ne vizitati in orarul 09.00 – 16.00 .Pe aceasta cale vei putea vedea produsele personal inainte de achizitionare.Va rugam sa  ne sunati sau sa ne scrieti pe email pentru a va face o programare inainte de a ne vizita .

Aveti o comanda minima ?

Pentru Romania si tariile din EU nu exista comanda minima .Pentru tariile din afara EU comanda minima este de 3000 eur .

Ce forme de plata acceptati ?

Numerar pana in 5000 Ron sau transfer bancar .Pro-forma sau facture se va emite in Ron

Cum ramane cu TVA-ul ?

Preturile afisate  pe site nu contin TVA .In momentul facturarii catre o firma din Romania se va adauga TVA 19% conform legii.

Livrarea

Transportul marfurilor in Romania se face in 24-48 h dupa plata integral a facturii .Coletele mici pana in 30 kg (aprox 100 buc ) se face prin firma de curierat GLS .Pretul per colet este de aproximativ 25 Ron +Tva pana in 30 kg .

Pentru livrari mai mari ,peste 4 cutii(400-500 buc ) transportul se face pe palet cu firma de curierat Pallex iar costul este de 160 -200 Ron depinzand de localitatea spre care se trimite.

Pretul transportului este acoperit de catre client si este stipulat pe factura– separat  de produsele comandate .