Faq

Produse

Termenul OUTLET desemnează produsele brandurilor sau caselor de modă bine cunoscute înainte de lansarea noilor colecții, produse care au fost comandate în mod greșit de către clienți, produse returnate la magazin, supra-producție etc.
Produsele pe care le vindem nu sunt mai vechi decât 1-2 colecții. Cele mai multe dintre ele provin din colecția anterioară a mărcilor respective. Produsele provenite din retururile de magazine a amrcilor respective , pot fi găsite chiar și în colecția curentă.
Raspunsul este DA .Prin definitia sa , termenul OUTLET reprezinta si acest tip de produse Multe marci renumite vand chiar in magazinele lor , normale sau de tip outlet , produsele care au mici defecte la un pret mult redus . Important de stiut este ca aceste produse provin din colectii mult mai recente , vandabilitatea lor este putin mai mare iar diversitatea stocului este foarte mare.Ca si exemple de defecte putem sa dam exemple : fermoare stricate ,lipsa nasturi , urme de fond de ten , descusaturi etc .Sunt defecte care pot fi reparate usor si valorificat produsul respectiv
Comercializam dou tipuri de stocuri : GRAD 1 : – produse noi ,fara defecte , cu eticheta originala .Provin din colectia anterioara ,din supra-stocuri , comenzi gresite etc GRAD 2 : produse noi , cu eticheta originala dar care prezinta in proportie de 60 -80 % mici defecte reparabile : fermoare stricate ,lipsa nasturi,descusaturi etc .Provenienta acestor stocuri este retururi de clienti si magazine ale marcilor respective . Colectia este una mai recenta , multi clienti ai companiei noastre prefera acest tip de produse datorita varietati foarte mari de modele ,sortimente si a colectiei mai recente . La randul nostru achizitionam stocurile separat , GRAD 1 sau GRAD 2 .Niciodata nu comercializam produse din GRAD 1 amestecate cu cele de GRAD 2 , ci le revindem separat
Detinem contracte directe cu marci/furnizori din toata lumea .Facem import direct in cantitati foarte mari , iar acest lucru ne permite sa obtinem preturi foarte competitive .
Nu vindem pe model si serie .Vindem sub forma de MIX . Nu va putem oferi seria completa pentru fiecare model in parte .Insa va garantam ca diversitatea de marimi este una foarte mare .Predomina la dama : X si M , iar la cele barbatesti : M si L. Niciodata nu ve-ti avea un mix care sa contina doar 1 sau 2 marimi .Intodeauna se mixeaza din toate marimile pentru a veni in ajutorul clientiilor nostri .
Preturile sunt in functie de marca din care doriti sa achizitionati . Preturile pe care le practicam sunt intre 85 -97 % reduse fata de pretul de eticheta.Clientii nostri le pot vinde mai departe cu o marja de profit de cel putin 100%

Comercializare& Livrare

De obicei comercializam separat produse de femei , barbati si copii .Iar pretul este diferit pentru fiecare , chiar daca provin de la aceasi marca Nu.Produsele nu se vand pe ales .Puteti alege mixul pe care doriti sa il achizitionati , dar nu puteti alege bucata cu bucata
Produsele se vand sub forma de MIX , rareori se vand separat pe sortimente (doar tricouri ,pantaloni etc)
Cand spunem MIX ne referim la MIX DE SORTIMENTE (tricouri ,camasi,geci,rochii etc) dintr-o singura marca . De exemplu : MIX MANGO Femei 100 buc – mixul contine 100 buc si se face in functie de compozitia stocului pe care l-am primit .Daca noi intr-un camion de 30.000 buc am avut 10% tricouri , 20% rochii etc – in fiecare mix se pune cantiatea respectiva , exact dupa compozitia stocului primit.In acest fel oferim egalitate tuturor clientiilor nostri – indiferent daca cumparati un mix de 100 bucati sau 5000 bucati .Valoric toata lumea primeste la fel
De obicei mixurile cuprind intre 50 si 100 buc .Deci aceasta va fi cantiatea minima dintr-o singura marca.Puteti achizitiona cate mixuri doriti , de la cate marci vreti . De asemenea pregatim si loturi mai mari de 300 – 500 buc dintr-o singura marca , pentru clientii care doresc cantitati mai mari . In ceea ce priveste cantitatea maxima …Teoretic nu exista .Puteti comanda 50 , 500 , 5000 sau 50.000 bucati .Cu noi este posibil orice cantitate .Pentru cantitatiile superioare a 1000 buc , se preia comanda iar in maxim 48 h se onoreaza catre client .Pentru cantitati de peste 10.000 buc comanda poate dura pana la 96 h.
Pe site-ul nostru regasesti majoritatea ofertelor disponibile cu toate detaliile : pret in functie de cantitate ,fotografii informative , continutul mixurilor etc . Iti sugeram totusi sa ne contactezi si telefonic/email in cazul in care nu gasesti ceea ce cauti .
Avand in vedere cantitatile foarte mari de produse pe care le detinem acest lucru este imposibil . Va putem oferi fotografii informative cu o parte din modelele care se regasesc in stocul respectiv .Vindem en gros , stocuri de la diferite marci – nu vindem en-detail .
Site-ul nostru nu este un magazin online .Asadar nu vei putea face comenzi online.Daca doresti sa comanzi anumite produse de pe site-ul nostru , te rugam contacteaza-ne telefonic ,prin email sau prin formularul de comanda.O persoana din echipa noastra de vanzari va prelua comanda ta si te va ajuta cu toate detaliile referitoare la aceasta.
Sunteti bineveniti sa ne vizitati in orarul 09.00 – 16.00 .Pe aceasta cale vei putea vedea produsele personal inainte de achizitionare.Va rugam sa ne sunati sau sa ne scrieti pe email pentru a va face o programare inainte de a ne vizita .